fbpx

Help Center

Instellingen – Privacy instellingen

Het kan voorkomen dat data ouder dan bijvoorbeeld één jaar, voor jou niet meer relevant is. Je kunt hier aangeven hoe lang je data wilt bewaren. Zodra een profiel ouder is dan het aantal opgegeven maanden, wordt deze automatisch verwijderd.

Let op: het verwijderen van data is permanent.

Staat het antwoord er niet tussen?