Instellingen – Login methoden

Misschien wel de belangrijkste instellingen voor de gratis WiFi; hier geef je namelijk aan hoe men verbinding kan maken met de gratis WiFi. Ga in het dashboard naar ‘Instellingen’ > ‘Login methoden’.

Ook kan er een doorverwijspagina worden ingevuld. Dit is de website die automatisch wordt weergegeven zodra de WiFi verbinding tot stand is gebracht. Meer informatie vind je in het artikel ‘Wat is een doorverwijspagina?’.

Omdat dit belangrijke instellingen zijn die veel effect hebben op de bereikbaarheid van de gratis WiFi, hebben wij hiervoor een speciaal artikel geschreven; ‘Welke inlog methoden moet ik gebruiken?’.