Help Center

Data exporteren

De opgeslagen profielen (data) exporteren is mogelijk. Ga hiervoor in het dashboard naar ‘Gebruikers’ > ‘Alle gebruikers’ en klik op ‘Exporteren’. Er zal direct een bestand worden gedownload.

Het gedownloade bestand is een CSV-bestand. Deze is o.a. te openen in Microsoft Excel of andere vergelijkbare software. Dit is tevens het bestandstype welke voornamelijk wordt gebruikt door software bij het importeren van gegevens (data).

Staat het antwoord er niet tussen?